Killtown Bookings

​Of The Wand & The Moon (dk) indhylder VEGA i skæbnesvangert mørke

VEGA (i samarbejde med Killtown Bookings) præsenterer:
Of The Wand & The Moon (dk)
+ support (TBA)
Tirsdag den 12. april er der i Lille VEGA en enestående mulighed for at lade sig omslutte af neofolk-mørket sammen med meget roste Of The Wand & The Moon, der spiller deres eneste klub show på turnéen i VEGA.

Kim Larsen (ikke at forveksle med Gasolin-forsangeren) lagde i 1998 grundstenene til, hvad der er blevet et af de mest anerkendte bands på den moderne neofolk-scene – Of The Wand & The Moon. Bandet bevæger sig hjemmevant rundt i det formørkede og kulturelt pessimistiske genre, hvor deres album The Lone Descent (2011) anses for at være et mesterværk. Koncerten i VEGA bliver bandets eneste show i Danmark på denne turné.

Okkulte fortællinger fra Norden
Gennem de 11 sange får man som lytteren serveret historier fra en okkult gruppe bosat dybt inde i en nordeuropæisk skov kun oplyst af faklernes brændende skær. Lyt blandt andet til sange som ”Sunspot” og ”Absence” og fortab dig i et doom-landskab fyldt med fængende melodier og mørke atmosfærer.

Albummet hiver inspiration ud af den nordiske mytologi, men Kim Larsen får også musikalsk input fra 60’er-ikoner som Lee Hazlewood og Serge Gainsbourg.

Som det eneste permanente medlem i Of The Wand & The Moon driver Kim Larsen projektet frem sammen med skiftende samarbejdspartnere. Efter i slut-halvfemserne at have forladt metalbandet Saturnus begyndte han at skrive ny musik, der var væsentlig anderledes end den doom-metal han tidligere havde skabt. Det resulterede blandet andet i The Lone Descent og siden har Of The Wand & The Moon etableret sig som et pejlemærke på neofolk-scenen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fakta om koncerten:
Of The Wand & The Moon (dk)
+ support
Tirsdag den 12. april kl. 21.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 150 kr. + gebyr
Billetsalget er startet torsdag d. 10. december via VEGAs hjemmeside og Billetnet.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/898427346931554/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *