Killtown Bookings

NEUROSIS SPILLER I DEN GRÅ HAL TIRSDAG 25.06.2013

euro poster 1.cdr

Killtown Bookings i samarbejde med Den Grå hal er stolte over at præsentere Neurosis’ længe ventede tilbagekomst til Danmark på deres forestående Europa tourné ”Honor Found In Decay”. Deres europæiske tour bringer dem forbi Christianias Den Grå Hal tirsdag d. 25. juni 2013. Dette bliver det første klub show i Danmark siden de spillede på Loppen i 1999. Neurosis har dog spillet på dansk jord imellemtiden da de gæstede Roskilde festivalen i 2009.

Forsalget starter FREDAG 22.03 KL.10.00 på www.billetlugen.dk

Oakland kvintetten Neurosis har siden 1985 været et helt unikt band, der har overskredet grænserne for enhver genre de har indvolveret sig i. Fra Hardcore og Crust punk til Doom Metal og Post-rock med elementer fra Dark Ambient, Industrial og folkemusik.

De har altid holdt sig i bevægelse, og er aldrig stoppet med at mutere og udvikle deres sangskrivning, lydbillede og udtryk i studiet såvel som live. Således står Neurosis i dag som et af de mest toneangivende bands indenfor den hårdere rock.

Sidste år udsendte Neurosis det monumentale – og tiende – album, ”Honor Found In Decay”, som fik fremragende anmeldelser over hele kloden og endte højt på utallige lister over årets bedste albums.

www.neurosis.com
www.facebook.com/officialneurosis
www.neurotrecordings.com
www.facebook.com/neurotrecordings